DVA U JEDAN: Briga o kući i briga o sebi kroz suradnju Aromatherapy Associates i The Laundress

Novi asortiman kućne njege osmišljen je kako bi obogatio svakodnevni život potrošača vitalnim trenucima odmora za kojima svi žudimo.

Aromatherapy Associates surađivao je s vrhunskom robnom markom za tkanine i kućnu njegu The Laundress kako bi lansirao izbor novih proizvoda za rublje i čišćenje sa 100 postotnim mješavinama eteričnih ulja.

Asortiman uključuje tri originalne mješavine Aromatherapy Associates – Deep Relax, Forest Therapy i Support Breathe – i uključuje sljedeće:

  • Deterdžent za duboko opuštanje
  • Deterdžent za šumsku terapiju
  • Sapun za podršku disanju
  • Sredstvo za čišćenje koje podržava disanje.

Anna Teal, izvršna direktorica Aromatherapy Associates, objasnila je da je nova kolekcija zamišljena kako bi obogatila svakodnevni život potrošača vitalnim trenucima odmora za kojima svi žudimo.Naša nova kolekcija proizvoda za dom spaja našu stručnost u čistom, prirodnom blagostanju s našim razumijevanjem načina na koji potrošači traže nove načine za uključivanje blagostanja u svoje živote.

Sa svojim moćnim eteričnim uljima, naša kućna kolekcija omogućuje vam da je slojevito koristite i kombinirate kako biste stvorili zaista multi senzorsko iskustvo.”