Anamarija Pažin Morović o ženama koje ipak pronađu vremena za sebe

Naša draga Anamarija Pažin Morović, priznata stručnjakinja za prirodnu ljepotu, na svojoj je izuzetno posjećenoj i cijenjenoj Facebook grupi Holistička ljepota pisala o ženama koje uz sve životne obaveze ipak pronađu malo vremena za sebe.

Jedan od njezinih Facebook postova prenosimo u cijelosti.

“Još jedna naša divna članica Valentina Japec koja sa suprugom vodi naš omiljeni portal Spa Wellness :: prvi hrvatski wellness portal pronašla je ovo ljeto vrijeme i volju te posjetila Blue i Sky lagoon na Islandu.

Valentina kaže:

Nije uvijek lako naći vremena i financijskih sredstava za putovanja i posjet wellnessu, i često puta smo si na zadnjem mjestu, no s godinama učim koliko je važno bar povremeno staviti sebe na prvo mjesto.Mali dodatni naporu u planiranju dana, tjedna, rezultira velikim dobitkom. Ovi moji posjeti Blue i Sky lagoon riješili su me polugodišnjeg nakupljenog stresa, a i napunilimi baterije.

Nevjerojatan je doživljaj kupati se u tirkiznoj toploj vodi, a vani puše hladan vjetar. Maska sa slike navodno pomlađuje 10 godina😊😊

Sky lagoon je najnoviji wellness centar u predgrađu Reykjavika. Osim po nevjerojatnom okruženju, infinity laguni i termalnoj vodi, poznati su i po svom Ritualu od 7 koraka gdje se izmjenjuju kupanje u toploj i hladnoj vodi, posjet sauni s nevjerojatnim pogledom, hladnom mistu, certificirani, mirisni uljni piling, parna kupelj i tuširanje hladnom vodom.”

Draga Valentina, hvala ti, shvatili smo, isplati se posvetiti sebi!!!”