POZIVAMO VAS: Dođite na Konferenciju Beauty&Business na Zagrebački velesajam

Ovim putem vas pozivamo na konferenciju Beauty&Business koja će se održati u subotu  5. ožujka u sklopu Beauty & Hair Expo 2022 sajma  u Kongresnom centru na Velesajmu. 

Naglasak konferencije bit će na izvrsnosti kvalitete pruženih usluga te načinima na koje dobro i profesionalno voditi posao u beauty industriji. 

Imat ćete priliku naučiti o tome kako upravljati svojim novcem te kako izgraditi kvalitetne odnose s klijentima ili ih poboljšati. Također, bit će predstavljen certifikat Izvrsnosti usluge UGP-a koji će omogućiti da se siguran i zadovoljavajuć brand dodatno istakne na tržištu i unaprijedi svoje poslovanje.

Na certifikatu je Odbor za beauty udruge Glas poduzetnika radio godinu dana kako bi se poboljšala beauty branša.Osim toga, govorit će se o vođenju društvenih mreža, web stranice i marketingu u beauty industriji, komentirat će se rad na crno i rad poduzeća te važnosti zaštite na radu. Također, imat ćete priliku saznati što je to maderoterapija, footlogix te koja je razlika između klasičnih i aparaturnih tretmana.

Više o certifikatu izvrsnosti usluge UGP-a doznajte ovdje.