Cana One je prvi svjetski printer za molekularne napitke koji vam omogućuje personalizaciju svakog točenja

Cana One, prvi molekularni pisač za piće na svijetu, savršeno bi izgledao u ICON-ovoj 3D printanoj kući ‘House Zero’, budući da može ispisati tisuće pića na vašoj kuhinjskoj radnoj površini

Bilo da se radi o sokovima, bezalkoholnim pićima, ledenoj kavi, gustim sokovima, vinu ili koktelima, nećete morati koristiti nikakve plastične, aluminijske, staklene ili druge prijenosne ambalaže.

Korisnici mogu personalizirati svako piće prema željenoj razini alkohola, kofeina ili šećera

Koristite njegov zaslon osjetljiv na dodir da istražite, otkrijete i stvorite svoje savršeno piće od tisuća vrsta pića i marki. Korisnici mogu personalizirati svako piće prema željenoj razini alkohola, kofeina ili šećera. Za razliku od strojeva koji se temelje na kapsulama, Cana One koristi uložak sa sastojcima za izradu stotina različitih napitaka, a svaki traje u prosjeku oko mjesec dana.

Koliko će vas to kođštati? Prvih 10.000 jedinica nudi se za 499 USD, dok je standardni MSRP 799 USD. Očekuje se da će isporuke početi uskoro ove godine.Cana One je osmišljen kako bi svakom kupcu pružio pogodnost, uštedu i iskustvo za kojim nisu znali da žude – dok je zdrav i za planet. To je kao da imate personalizirani ivor pića u svojoj kuhinji – bez smeća ili gnjavaže oko plastičnih, aluminijskih i staklenih posuda.

Matt Mahar, izvršni direktor tvrtke Cana

Izvor: pametni-gradovi