Kultni Golden Door pridružuje se Healing Hotels of the World

Poznato kalifornijsko odredište zdravlja i wellnessa Golden Door posljednje je mjesto koje se pridružilo Healing Hotels of the World – globalnom konzorciju holističkih hotela, resorta i odmarališta.

Golden Door fokusira se na prilagođene programe fitnessa, SPA i prehrane kojima je cilj promijeniti živote gostiju.

Tradicija seže još u daleku 1958. godinu

Zlatna vrata prvotno je otvorila 1958. veteranka industrije Deborah Szekely, koja je dugogodišnja članica Međunarodne spa udruge (ISPA) i suosnivačica svjetski poznatih wellness odmarališta i toplica Rancho la Puerta u Tecateu u Meksiku.

Smješten u mirnoj dolini između San Diega i Los Angelesa, Golden Door ima 600 hektara autohtonih brežuljaka, livada, agruma i šume bambusa.Odmaralište je izvorno dizajnirano i nadahnuto u stilu ryokana – tradicionalne japanske gostionice s ribnjakom Koi i njegovanim vrtovima. Nedavno su dodali novi vrt oprašivača s autohtonim cvjetnicama koje hrane i stanište su leptirima, slatkim pčelama, bumbarima, moljcima i kolibrićima.

Svi gosti u Golden Door-u dobivaju intervju za osobni program i do četiri sesije s osobnim trenerom, kao i izbor između više od 40 satova fitnesaa, seansi svjesnosti i poboljšanja te večernjih programa i predavanja.

Spa centar u sklopu objekta uključuje kupku s jacuzzijem, parnu sobu i saunu, kao i devet soba za tretmane.

Obroci se temelje na svježim proizvodima uzgojenim na biointenzivnim farmama na licu mjesta. One uključuju organski povrtnjak, nasade citrusa, nasade avokada i kokoši koje proizvode svježa jaja.

Boravak uključuje i satove edukacije o prehrani, tjedni tečaj kuhanja te slavljenički grupni ručak na otvorenom ili večeru na farmi.

Posjetitelji mogu uživati ​​u planinarskim ili livadskim šetnjama različitih izazova na 25 kilometara privatnih staza, kao i u sedam najsuvremenijih teretana, dva bazena, bazen za terapiju vodom Watsu, dva labirinta, osvijetljeno tenisko igralište i pet hektara biointenzivnih vrtova.

Želimo da naši gosti dožive transformaciju i iscjeljenje

Glavni cilj Golden Door-a je da naši gosti dožive transformaciju i iscjeljenje tijekom svog boravka te da ponesu sa sobom kući alate koje mogu primijeniti u svom životu“, kaže Kathy Van Ness, direktorica tvrtke Golden Door.

Vidjeli smo mnogo sinergije između naših ciljeva i filozofije Healing Hotels of the World, i znali smo da se savršeno uklapa.

Pridruživanje svjetskim hotelima za ozdravljenje pomoći će nam da privučemo još više gostiju širom svijeta i proširimo našu poruku ozdravljenja i transformacije.”

Sinergija ekskluzive i humanitarnog rada

Sa samo 40 privatnih soba i omjerom osoblja i gostiju 4: 1, Golden Door se ponosi time što pomaže gostima u ispunjavanju njihovih posebnih ciljeva i potreba tijekom boravka.

Tvrtka je također posvećena očuvanju i poboljšanju spokoja svoje jedinstvene lokacije te pomoći u postizanju utjecaja izvan svojih granica. Veliki postotak njihove neto dobiti ide u dobrotvorne svrhe, poput pomaganja u okončanju zlostavljanja djece i preobražaja mladih života.