Fabio Alemanno Design koristi elegantno poludrago kamenje za stvaranje nezaboravnih toplica i SPA centara

Alemanno vjeruje da je kamenje dobro ugrađivati u toplicama i SPA centrima zahvaljujući njegovoj sposobnosti da pozitivno utječe na tjelesno i mentalno zdravlje.

Fabio Alemanno Design proširio je svoju kolekciju poludragim kamenjem kako bi poboljšao toplice, wellness sadržaje, hotele i privatne rezidencije.

Tvrtka radi s mnoštvom poludragog kamenja različite boje, dubine i teksture. Sve se to može nadopuniti nježnim zlatnim i srebrnim detaljima. Klijenti mogu birati između kamenja kao što su kvarc, jaspis, labradorit, malahit, lapis lazuli, aventurin, ametist i drugo.

Fabio Alemanno, izvršni direktor, objasnio je da se kamenje može integrirati u toplice unutar zidova, podova, bazena, hamamskih stolova, grijanih ležaljki i kupaonica kako bi se poboljšao cjelokupni dizajn i atmosfera destinacije.Poludrago kamenje izražava bit elegancije, klase i ljepote i savršen je dodir za svaki interijer, od klasičnog do modernog ili od romantičnog do suvremenog“, rekao je.

Kamenje je također cijenjeno zbog svojih izvanrednih metafizičkih i medicinskih svojstava, koja pozitivno podržavaju naše stanje fizičkog i mentalnog zdravlja.”

Hamamski stol by Fabio Alemanno Design
SPA centar by Fabio Alemanno Design
Kupaonica u SPA centru by Fabio Alemanno Design