Arijana Bujanić, personal trainer – program HOMEFIT4YOU

Samobor

Arijana Bujanić, prof. kineziologije,

2007. završila studij Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

2007. osnovala udrugu DŠR ŠPORTIĆI, univerzalni sportski program za DJECU predškolske i osnovnoškolske dobi. Cijeli život sam u sportu dugi niz godina trenirala sam aktivno tenis i plivanje.

Nakon završetka fakulteta krenula sam u trenerske vode. Zadnjih 13 godina aktivnog bavljenja sa djecom, kroz naše ruke prošao je veliki broj djece kroz razne sportske programe kao što su škole rolanja, plivanja, ljetnih i zimskih kampova, škola skijanja, klizanja itd.

Zadnjih 10.god aktivno provodim individualne, polu individualne i grupne treninge za odrasle.

Završila sam i niz certifikacija koje su mi pomogle u daljnjem razvoju kao trener .Djelujem na području grada Samobora i Zagreba. Do sada sam kroz svoj rad imala priliku pomoći više stotina osoba u proteklih 10 godina.

Zadnjih 4 mjeseca aktivno sam pokrenula i ONLINE treninge. U svojoj grupi u kratkom vremenu imam više od 50 žena koje su odlučile promijeniti svoj život i naravno pokrenuti se na bolje.

Rezultati svih klijenata je ono što me gura dalje.Hvala ti na tvom interesu za program HOMEFIT4YOU koji ti može pomoći da u 12 tjedana izgubiš i do 12kg, stekneš zdrave navike i promijeniš svoj život! Više o programu

U programu HOMEFIT4YOU za skidanje kilograma i stjecanje forme nije potrebno odlaziti u teretanu, već naprotiv uz minimalnu potrošnju vremena koristeći pretežno težinu svojeg tijela možeš učiniti zaista veliki napredak u vlastitom domu uz stručno vođenje, podršku, prehranu i druga savjetovanja koja su dio mojeg programa.