Novi termin BEAUTY&HAIR EXPO Zagreb 2020.

Obavještavamo vas da je projekt Beauty&Hair Expo Zagreb, koji se trebao održati od 6. do 8. ožujka, odgođen. Zbog novonastalih uvjeta oko širenja Covid-19 te nastavno tome zabrinutosti domaćih i inozemnih sudionika te otkazivanja dolazaka inozemnih edukatora.

U dogovoru sa izlagačima i programskim partnerima dogovoren je novi termin od 25. do 27. rujna 2020.

Dakle, od  25. do 27. rujna 2020. na radost svih beauty zaljubljenika najljepši sajam Zagrebačkog velesajma ponovno otvara svoja vrata! U tri dana posjetitelji će imati priliku vidjeti i upoznati se s najnovijim trendovima u industriji ljepote. 

Beauty&Hair Expo Zagreb vodeći događaj u Hrvatskoj

Beauty&Hair Expo Zagreb vodeći je događaj u Hrvatskoj i okruženju. Međunarodna platforma za kozmetičku i hairstyle industriju uz bogati popratni beauty sadržaj i sa frizerskim edukacijskim programom renomiranih frizera-edukatora.Industrija ljepote vrlo je dinamična i neprekidno se mijenja. Svake sezone lansira se obilje noviteta. 

Upravo zbog toga Beauty&Hair Expo Zagreb mjesto je za nova saznanja, korisne upute i informacije. Za sve koji će biti prisutni stručnjaci će rado podijeliti svoja znanja s posjetiteljima. 

Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta izlagača s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima u promociji svojih proizvoda, a samim posjetiteljima ukupnost ponude na jednom mjestu.

https://www.zv.hr/beauty-hair.hr

HAIR SHOW

Zajedno s partnerom, tvrtkom TOPSTIL, ponovo i ove godine za sve vas pripremamo mnoštvo frizerskih noviteta. 

Pratite trendove? Znate što je millennial pink, balayage, golden rose ili shadow tone? Onda je ovo definitivno event za vas.

Tijekom dva dana vikenda, 26. i 27. rujna, održat će look&learn seminar koje će voditi vrhunski prezenteri i predvodnici frizerske struke. 

Dvodnevnim edukacijama napravljenima prema svjetskim standardima prezentirat će nove tehnike i stilove te na taj način motivirati i inspirirati mlade talente i one koje žele uspjeti u struci.

Svjetski poznata lica TONI&GUY akademije

Svjetski poznata lica TONI&GUY akademije, kao što su Jon Wilsdon, Indira Schauwecker, Stuart Matuska i upoznat će posjetitelje s bojama, frizurama i trendovima koji će osvojiti hair segment. 

Osim njih nastupit će i poznati kolorist Sead Nunić, hair tattoo i edukator sens’us man Saja Majstor te barberi Kenan teama iz “Dapper Dan” barber showa.

Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, upoznati se s novim beauty proizvodima, dobiti besplatne kozmetičke savjete, saznati novitete iz područja dekorativne i preparativne kozmetike, najnovije trendove u šišanju i bojanju kose, iskoristiti povoljne sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda i usluga poklonite si posjet najvećem sajmu ljepote u regiji. 

Povedite prijateljice i uživajte u prvim danima proljeća na Zagrebačkom velesajmu u svijetu ljepote kreiranom baš po vašim željama.

BEAUTY & HAIR EXPO SAJAM – ZAGREBAČKI VELESAJAM

TELEFONI: 01 6503 431, 1 6503 245

E-mail: zv.posjet@zv.hr

WEB: www.hairexpozagreb.com